Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Bier bestellen

 

Als horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater of evenementenorganisator weet u natuurlijk dat niets zo belangrijk is als een lekker biertje van de tap. U denkt er dan ook aan om op tijd uw bier te bestellen bij De Drankengroothandel. Wij zijn namelijk dé leverancier wanneer het op bier, maar ook op andere (alcoholische) dranken, aankomt. Bij ons kunt u namelijk bier bestellen tegen nettoprijzen!

 

Over onze bijzondere en voordelige formule is lang nagedacht en hierdoor weten wij zeker dat wij altijd kunnen voldoen aan uw verwachtingen. Want waarom zou u nog de hoofdprijs betalen als u uw bier ook kunt bestellen tegen nettoprijzen? Uiteraard hebben wij een groot aanbod aan verschillende dranken en heeft u ook de keuze uit verschillende hoeveelheden. Of u nu één fust bij ons afneemt of een hele vrachtwagen vol bestelt, bij ons kan het allemaal en blijft het voordelig. De reden dat u bij ons zo betaalbaar bier kunt bestellen, is dat wij het unieke cash en carry concept hanteren. Hierbij plaats u uw bestelling bij ons en komt u deze zelf ophalen. U betaalt bij het ophalen van uw drank. En mocht het even niet mogelijk zijn om uw bestelling zelf op te halen, dan kunnen wij deze uiteraard ook tegen een meerprijs bij u bezorgen.

 

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en wij vertellen u er graag meer over. Onze medewerkers denken met u mee! Betaal niet langer de hoofdprijs voor de drank voor uw horecazaak, (sport)kantine of evenement, maar maak gebruik van De Drankengroothandel wanneer u de volgende keer uw bier wilt bestellen. Bij ons zit u bovendien nergens aan vast. Wij hebben geen abonnementen die u verplicht moet afsluiten, maar u kunt gewoon uw bestelling plaatsen wanneer het u uitkomt. Wij zijn flexibel met ophaaltijden en heeft u speciale wensen, dan kunt u uiteraard een offerte bij ons aanvragen. Wij sturen u deze dan zo spoedig mogelijk toe. Plaats meteen uw bestelling of kom langs bij De Drankengroothandel voor een advies op maat.

 

Bier bestellen was nog nooit zo voordelig en daar profiteert u van. Als horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater of evenementenorganisator houdt u op deze manier geld over en dat is in deze tijden uiteraard mooi meegenomen.