Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Bier bezorgen

Zorg ervoor dat u nooit onverwachts zonder nieuw fust bier komt te zitten. Bij De Drankengroothandel kunt u uw bestelling ophalen, waardoor u altijd de laagste prijs betaalt, maar wij kunnen het bier ook bezorgen bij uw horecaonderneming, uw (sport)kantine of bij het evenement dat u organiseert. U betaalt hiervoor dan een kleine meerprijs, maar dit is altijd nog vele malen goedkoper dan wanneer u uw drank bij een dure groothandel bestelt.

 

Het bijzondere aan De Drankengroothandel is namelijk dat u bij ons altijd nettoprijzen betaalt voor uw bier en andere dranken. Dit geldt uiteraard ook wanneer wij het bier bij u bezorgen, want wij vinden dat iedere ondernemer niet langer de hoofdprijs hoeft te betalen hiervoor.

 

U bent bij ons zo goedkoop uit, omdat wij gebruik maken van het revolutionaire cash en carry principe. Dit houdt in dat u ons uw bestelling (online) kunt doorgeven en dat wij deze voor u klaarzetten. U kunt deze bij ons ophalen en nadat u betaald heeft, kunt u de drank meenemen. Hierdoor bent u bij ons vele malen goedkoper uit dan wanneer u uw bestelling bij een andere partij plaatst. Het is immers vaak net zo makkelijk om bier niet te laten bezorgen, maar om het zelf op te halen. En als dit u vele honderden euro’s scheelt, is de keuze voor De Drankengroothandel natuurlijk snel gemaakt!

 

Een ander voordeel dat wij u bieden, is dat u gebruik kunt maken van onze diensten zonder dat u onmiddellijk ergens aan vast zit. U hoeft dus geen duur abonnement af te sluiten of een minimale hoeveelheid drank af te nemen. U beslist zelf wanneer u bestelt, wat u bestelt en hoeveel u bestelt. Ook bent u degene die beslist wanneer u uw bestelling komt ophalen en mocht dit ophalen een keer niet mogelijk zijn, dan kunnen wij natuurlijk ook het bier bezorgen.

 

De Drankengroothandel denkt met u mee. Wij hebben dan wel de laagste prijzen, maar bieden u wel een uitstekende service. Er is bij ons altijd volop keuze uit verschillende dranken, wij kunnen het bier eventueel bezorgen wanneer dit nodig is en als u speciale wensen heeft, maken wij graag voor u een offerte op maat.

 

Plaats vandaag nog uw bestelling of neem contact met ons op om meer te weten te komen over het unieke concept van De Drankengroothandel.