Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Bier kopen


Het staat hoog op de to do lijst van menig horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater en evenementenorganisator: op tijd bier kopen! U moet er immers niet aan denken dat u onverwachts door uw voorraad heen bent en u geen biertje voor uw gasten kunt tappen.

Voor wie regelmatig bier moet kopen, hebben wij goed nieuws. Bij De Drankengroothandel bent u namelijk het allervoordeligst uit! Dankzij ons unieke concept kunnen wij nettoprijzen rekenen waar u bij anderen altijd de brutoprijs betaalt. Uw bier kopen bij De Drankengroothandel scheelt u dan ook vele duizenden euro’s per jaar. En dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze tijden.

Wij kunnen onze prijzen zo laag houden, doordat wij een uniek cash en carry principe hanteren. Dit houdt in, dat u uw bestelling bij ons zelf komt ophalen. U betaalt ter plekke en neemt uw bestelling mee. Dat levert u dus heel veel voordeel op – niet alleen financieel, maar ook met uw tijd. U bepaalt immers zelf wanneer u langs komt en hoeft geen rekening te houden met levertijden. U houdt dus tijd en geld over voor het organiseren van andere dingen die in uw werk als ondernemer zo belangrijk zijn.

Natuurlijk denken wij graag met u mee. Dit betekent onder andere dat als u een keer niet in de gelegenheid bent om uw bestelling op te halen, wij deze altijd bij u kunnen bezorgen. Hier rekenen wij een kleine meerprijs voor. Ook kunt u uiteraard speciale wensen aan ons doorgeven, zodat wij u een offerte op maat kunnen bieden. Door onze passie voor het horecavak vinden wij het leuk om met u mee te denken. Wij zorgen ervoor, dat onze service aansluit bij uw wensen.

Het mag duidelijk zijn: bier kopen voor uw horecaonderneming, (sport)kantine of het evenement dat u organiseert was nog nooit zo makkelijk en voordelig! Laat u niet langer verplichten tot het afsluiten van dure abonnementen of de afname van een minimale hoeveelheid drank, want bij De Drankengroothandel bestelt u wanneer u het nodig heeft en wat u nodig heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie of plaats uw bestelling vandaag nog via ons online bestelformulier.