Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Bierfust


Goed nieuws voor iedere horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater of evenementenorganisator: voortaan bestelt u uw bierfust en andere dranken online. Dat is niet alleen makkelijk en snel, maar ook nog eens heel voordelig. Bij ons betaalt u namelijk geen brutoprijs, maar de nettoprijs voor uw dranken! Dit is mogelijk dankzij onze cash en carry prijzen: u bestelt, haalt de bestelling op en betaalt. Op die manier bespaart u wel duizenden euro’s per jaar.

Er komt steeds meer vraag naar tapbier. Bier dat vers getapt wordt is frisser van smaak en daardoor perfect om te serveren op feesten en evenementen, maar zeker ook in de sportkantine. Wie heeft er nou geen zin in een lekker biertje na de wedstrijd of training? Bestel bij ons uw bierfust en wij zorgen voor een snelle levering. Uiteraard kunnen wij lege fusten ook weer bij u ophalen, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Doordat u bij ons de keuze heeft uit een groot aantal biermerken, kunt u bij het bestellen van een bierfust ook kiezen uit verschillende inhoudsmaten. Hierdoor is het mogelijk om vrij precies de hoeveelheid bier in te kopen die u verwacht nodig te hebben. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor de dranken die wij verkopen. En heeft u advies nodig? Dan geven wij dat uiteraard graag!

Bent u benieuwd naar onze service en wilt u uw dranken bij ons bestellen? Of zijn er nog andere vragen die wij voor u kunnen beantwoorden? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag verder.