Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Bierfusten


Bent u voor uw organisatie verantwoordelijk voor de inkoop van de drank of koopt u om een andere reden weleens bierfusten, dan hebben wij goed nieuws voor u: bij De Drankengroothandel betaalt u hiervoor niet langer de hoofdprijs, maar bent u vele malen voordeliger uit dan bij één van de bekende horecagroothandels.

Dat klinkt iedere horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater of evenementenorganisator natuurlijk als muziek in de oren, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar hoe dit mogelijk is. Dat vertellen wij u natuurlijk graag!
Bij De Drankengroothandel kunt u uw bierfusten en andere dranken heel voordelig tegen nettoprijzen bestellen. Wij rekenen namelijk geen brutoprijzen, maar rekenen slechts nettoprijzen voor uw bestelling. Dit kan doordat wij werken via het unieke cash en carry systeem. Hierbij geeft u uw bestelling aan ons door en zodra wij deze voor u klaargezet hebben, kunt u hem op komen halen bij De Drankengroothandel. U betaalt en u neemt uw bestelling mee. Dat is niet alleen enorm voordelig, maar ook nog eens enorm praktisch.

Onze ervaring met leveranciers is namelijk, dat u vaak veel tijd kwijt bent met het wachten tot uw bestelling wordt bezorgd. Dat moet toch anders kunnen, dachten wij, en ook de hoge prijzen voor bierfusten en alcoholische dranken was ons al langer een doorn in het oog. Met De Drankengroothandel hopen wij deze problemen ook voor u nu uit de wereld te helpen.

Uiteraard kan iedereen gebruik maken van het voordeel dat De Drankengroothandel te bieden heeft. Wij zijn er voor zakelijke afnemers, zoals horecaondernemers, evenementenorganisatoren en (sport)kantine-uitbaters, maar ook voor andere zakelijke partijen en particulieren die voordelig bierfusten en/of andere dranken willen inkopen. Wij hebben geen minimale afname, verplichten u niet tot een volgende aankoop en bepalen ook niet hoe vaak u bij ons uw inkoop doet. Daarin staat u geheel vrij.

Wilt u voortaan ook besparen op de kosten van uw drankinkoop, geef dan vandaag nog uw bestelling aan ons door. U kunt hiervoor gebruik maken van ons online bestelformulier. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen en kunnen wij u altijd adviseren over het formaat bierfusten of de benodigde hoeveelheid. Wij horen graag van u!