Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Biervat


Beschikt uw horecaonderneming, sport- of bedrijfskantine of het evenement dat u organiseert over een tapinstallatie, dan wilt u daar uiteraard ook de lekkerste biertjes mee kunnen tappen. U wilt dan ook een biervat dat past bij de wensen van uw klandizie, maar u betaalt hier liever niet de hoofdprijs voor. En dat is allebei mogelijk wanneer u uw drankinkoop bij De Drankengroothandel doet!

De Drankengroothandel is nieuw in Nederland, maar staat op het punt om de bestaande drankenhandel eens flink wakker te schudden. Bij ons betaalt u namelijk de nettoprijs voor de aanschaf van een biervat en dit geldt ook voor de andere dranken die u bij ons koopt. Hierdoor kunt u per jaar vele duizenden euro’s op de inkoop van uw drank besparen – en dat is iets waar natuurlijk iedereen met een eigen horecazaak en iedere evenementenorganisator van droomt.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zich nu afvraagt hoe dit mogelijk is. Waarom kan De Drankenhandel nettoprijzen rekenen waar u bij andere leveranciers de brutoprijs moet betalen? Het antwoord hierop is eigenlijk heel eenvoudig. Wij hanteren namelijk het cash en carry principe. Dit houdt in dat u uw bestelling – bijvoorbeeld een biervat – aan ons doorgeeft, wij deze voor u klaarzetten en u de producten zelf op komt halen. U betaalt voordat u het meeneemt. Dat is niet alleen lekker snel en makkelijk, maar dus ook nog eens heel voordelig!

Het voordeel van ons cash en carry concept is – naast de lage prijzen – dat u hiermee zelf uw tijd kunt indelen. U hoeft niet langer op de zaak aanwezig te zijn om te wachten op de leverancier met uw bestelling, maar gaat deze halen wanneer het u uitkomt. Mocht u daarnaast een keer niet in de gelegenheid zijn om uw bestelling bij ons op te halen, dan kunnen wij deze alsnog tegen een meerprijs bij u bezorgen. Ook een leeg biervat of lege kratten en flessen kunnen wij desgewenst weer bij u ophalen.

Stop vandaag nog met het betalen van de hoofdprijs voor uw biervat of andere dranken. Bestellen bij De Drankengroothandel is zo gebeurd, het enige wat u hoeft te doen, is het online bestelformulier invullen. Probeer het zelf en merk al vanaf u allereerste bestelling dat u voortaan handen vol geld bespaart op uw drankinkoop.