Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Biervat kopen


Bent u op zoek naar een voordelige leverancier van drank en/of wilt u een biervat kopen? Dan bent u bij De Drankengroothandel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de levering van dranken aan zakelijke partijen, zoals evenementenorganisatoren, horecaondernemers en uitbaters van sport- of bedrijfskantines, die niet langer de hoofdprijs willen betalen voor hun drankafname. En wilt u als particulier bij ons een biervat kopen, dan is ook dat gewoon mogelijk. Iedereen is bij ons welkom, want wij vinden dat betaalbare dranken voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

 

Behalve dat wij de drankenhandel voor iedereen zijn, zijn wij ook nog eens de voordeligste. Bij ons betaalt u namelijk niet de brutoprijs wanneer u een biervat of andere drank wilt kopen, maar slechts de nettoprijs. Dit is uniek in Nederland! De Drankengroothandel werkt namelijk met het – voor deze branche – bijzondere cash en carry systeem. Dit houdt in, dat u uw bestelling bij ons plaatst, wij deze voor u klaarzetten en dat u betaalt wanneer u uw drank zelf komt ophalen. Hierdoor kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.

 

Zelf ophalen, dat is nieuw in deze branche. Maar zeg eens eerlijk: hoe vaak heeft u wel niet zitten wachten op uw bestelling, omdat deze geleverd zou worden maar toch te laat kwam? Dat is niet alleen heel vervelend, maar kost u ook nog eens heel veel tijd. Door voortaan uw drank bij De Drankengroothandel te bestellen, voorkomt u deze verspilling van tijd. U bepaalt immers zelf wanneer u uw bestelling op gaat halen.

 

Uiteraard kunnen wij ons goed voorstellen dat het ophalen van de bestelling soms net even niet in uw drukke schema past. Of u wilt een biervat kopen, maar u beschikt niet over goed vervoer om deze op de plaats van bestemming te krijgen. In die gevallen is het ook mogelijk dat wij uw bestelling tegen een meerprijs bezorgen. Geef het aan ons door en wij maken het voor u in orde.

 

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u graag nog meer wil weten over het unieke concept van De Drankengroothandel. Wij staan dan ook voor u klaar om al u vragen te beantwoorden. Wij vertellen u graag meer over onze onderneming en laten ook u kennismaken met deze manier van drankinkoop. Betaal nooit meer de hoofdprijs wanneer u een biervat wilt kopen, maar bestel deze bij De Drankengroothandel.