Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Biervaten


Ze zijn onmisbaar in bijna iedere horecaonderneming, in de (sport)kantine of op een evenement: biervaten. Ze zorgen er immers voor, dat uw klandizie en gasten kunnen genieten van een heerlijk versgetapt biertje. Als verantwoordelijke voor de voorraad en de inkoop van deze biervaten binnen uw organisatie bent u dan ook altijd op zoek naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

 

Bij De Drankengroothandel vindt u deze allerbeste kwaliteit zonder dat u hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Sterker nog, de inkoop van biervaten kon nog nooit zo voordelig! Wij hanteren namelijk een nieuw, revolutionair concept waardoor onze prijzen vele malen lager liggen dan die van andere horeca- of drankengroothandels. U geeft namelijk uw bestelling aan ons door, wij zetten deze voor u klaar en u komt hem ophalen. U betaalt bij het ophalen. Dit noemen wij ons cash en carry concept en het is snel, makkelijk en vooral heel voordelig.

 

Dankzij ons cash en carry systeem betaalt u voor uw biervaten bij De Drankengroothandel niet de brutoprijs, maar de nettoprijs. Dit kan u wel duizenden euro’s per jaar schelen op de inkoop van uw dranken!

 

Door onze jarenlange ervaring in de horeca- en evenementenbranche weten wij bovendien precies dat iedere ondernemer, iedere uitbater en iedere organisator weer andere wensen heeft wanneer het gaat over de inkoop van drank. Hier hebben wij ons assortiment uiteraard op aangepast. Bij ons vindt u biervaten van verschillende formaten, wij leveren diverse soorten bier en u bepaalt helemaal zelf hoeveel u afneemt en hoe vaak u bij ons bestelt. U heeft geen verplichtingen, maar bestelt wanneer het u uitkomt.

 

Wij nodigen u van harte uit om vandaag nog kennis te maken met het vele voordeel dat De Drankengroothandel u te bieden heeft. Bekijk ons assortiment, plaats uw bestelling en kom deze ophalen wanneer wij deze voor u klaar hebben gezet. Mocht het bovendien een keer niet schikken om langs te komen, dan bieden wij altijd de mogelijkheid om uw bestelling tegen een meerprijs te bezorgen. Wij kunnen eveneens lege biervaten, flessen en kratten weer ophalen, zodat u in één keer weer van al die spullen af bent. Dat ruimt meteen lekker op!

 

Maak kennis met De Drankengroothandel en bespaar vanaf nu duizenden euro’s per jaar op uw drankinkoop!