Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Drank aanbiedingen


De beste drank aanbiedingen vindt u bij De Drankengroothandel. Bij ons betaalt u namelijk niet de brutoprijs voor u aankopen, maar rekent u slechts de nettoprijs af. Dat is wel heel erg voordelig! En bovendien is het geen eenmalige aanbieding, maar geldt dit altijd. Voor onze zakelijke klanten, maar ook voor particulieren, is De Drankengroothandel dan ook dé plek om voortaan bier, wijn en andere alcoholische dranken te bestellen. Goedkoper vindt u ze nergens!

 

Waar u bij andere winkels vaak slechts enkele euro’s korting krijgt op uw aanschaf van hun drank aanbiedingen, is dit bij ons heel anders geregeld. Bij De Drankengroothandel kunt u namelijk wel tot duizenden euro’s per jaar op de inkoop van uw drank besparen. Dat scheelt enorm in uw budget en dat is natuurlijk mooi meegenomen, want als ondernemer kunt u iedere euro goed gebruiken.

 

Nu kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe wij u deze betaalbare drank aanbiedingen kunnen doen. Want waarom wij wel en anderen niet? Eigenlijk is dat heel simpel. Waar anderen nog te veel vasthouden aan oude gewoontes, hebben wij een geheel nieuw systeem geïntroduceerd. Dit is ons unieke cash en carry concept. Hierbij betaalt u niet van tevoren waarna wij uw bestelling komen leveren, maar komt u deze juist zelf bij ons ophalen. U betaalt pas wanneer u bij ons in de winkel staat en uw aankopen mee wil nemen. Hierdoor is het voor ons mogelijk u de beste drank aanbiedingen te doen, namelijk door u de nettoprijs in plaats van de brutoprijs te rekenen.

 

Dit nieuwe systeem kent vele voordelen. In de eerste plaats bent u natuurlijk vele malen goedkoper uit wanneer u voortaan de inkoop van uw drank regelt via De Drankengroothandel, maar daarnaast kunt u met het cash en carry principe ook nog eens uw eigen tijd indelen. U hoeft immers niet te wachten tot een leverancier uw bestelling komt brengen, maar plant zelf in wanneer het u uitkomt om uw bestelling op te halen.

 

Een ander groot voordeel van De Drankengroothandel is dat u nergens aan vast zit. Wij leggen u geen aankoopverplichtingen op, werken niet met pasjes, kennen geen abonnees en u kunt zelf bepalen wanneer u bestelt en wat u bestelt. Op die manier kunt u altijd profiteren van onze aantrekkelijke drank aanbiedingen.

 

Plaats vandaag nog uw bestelling via ons online bestelformulier en wij gaan voor u aan het werk!