Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Drank bestellen


Als horecaondernemer, uitbater van een sport- of bedrijfskantine of organisator van evenementen, moet u natuurlijk regelmatig drank bestellen. U wilt immers niet dat u te weinig hebt ingekocht en onverwachts door uw voorraad heen blijkt te zijn. Het is dan ook belangrijk, dat u een betrouwbare drankleverancier vindt die u kan ondersteunen in het bestelproces en precies weet wat er speelt in de wereld van drankenlevering. De Drankengroothandel is die leverancier.

 

Als bedrijf zijn wij nieuw, maar achter De Drankengroothandel schuilt een grote kennis en kunde. Wij draaien al jarenlang mee in de horecawereld en kunnen daardoor precies inspelen op uw wensen. Bij ons kunt u drank bestellen wanneer het u uitkomt – u zit dus niet vast aan een aankoopverplichting waarbij u regelmatig drank moet bestellen of een minimale hoeveelheid moet afnemen. Ook werken wij niet met abonnementen. Wij helpen graag al onze klanten, zakelijk en particulier.

 

Het allerbeste nieuws dat wij voor u hebben, is dat u bij ons zeer voordelig uw drank kunt bestellen. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Bij De Drankengroothandel betaalt u namelijk niet de brutoprijs voor u bestelling, maar uitsluitend de nettoprijs. Met onze unieke formule kunt u dan ook vele duizenden euro’s per jaar op de inkoop van uw drank besparen en wij vertellen u graag hoe dat mogelijk is.

 

Voordelig drank bestellen bij De Drankengroothandel is mogelijk doordat wij werken via het unieke cash en carry concept. Dit houdt in, dat u uw bestelling bij ons plaatst en dat wij ervoor zorgen dat deze voor u klaar wordt gezet. U kunt deze dan op komen halen op het moment dat het u uitkomt. Op die manier bespaart u niet alleen heel veel geld, maar ook heel veel tijd. U hoeft immers niet meer te wachten tot een leverancier de drank komt brengen, maar kijkt zelf in uw drukke agenda wanneer het u het beste uitkomt. En mocht u een keer niet de mogelijkheid hebben om uw bestelling op te halen, dan kunnen wij deze tegen een meerprijs ook alsnog bezorgen.

 

Bent u er al van overtuigd dat de werkwijze van De Drankengroothandel de nieuwe manier is om voortaan uw drank te bestellen? Maak dan vandaag nog gebruik van onze diensten! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via het online bestelformulier en wij zorgen ervoor, dat u het binnenkort op kunt komen halen.