Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Drank bezorgen


Vindt u het ook zo jammer dat u vaak hoge bedragen betaalt om drank te laten bezorgen? En dat terwijl de drank zelf al duur genoeg is. De Drankengroothandel is het wat dat betreft helemaal met u eens. De inkoop van drank slokt bij iedere horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater en evenementenorganisator een groot gedeelte van het budget op en dat is een slechte zaak, want veel van deze kosten gaan op aan bezorgkosten, belastingen en andere bijkomende kosten. Dat moet toch anders kunnen. En dat kan het ook.

 

De Drankengroothandel heeft namelijk de gedachte dat we drank moeten bezorgen laten varen en dat ziet u onmiddellijk terug op uw rekening. Zo laag was die nog nooit! Door ons unieke bedrijfsconcept betaalt u bij ons namelijk de nettoprijs voor uw bestelling. Vergeet die hoge brutoprijs of extra kosten wanneer u uw drank laat bezorgen, maar kies voor het revolutionaire cash en carry concept van De Drankengroothandel.

 

Het cash en carry concept van De Drankengroothandel houdt in dat wij de drank niet bezorgen, maar dat u deze bij ons komt ophalen. U geeft uw bestelling aan ons door, wij zetten hem voor u klaar en u betaalt bij het ophalen. Dat is niet alleen voordelig, maar ook reuze praktisch. Behalve dat u niet langer hoeft te betalen om uw drank te laten bezorgen, kunt u ook eenvoudig zelf inplannen wanneer het u uitkomt om uw bestelling op te halen. U hoeft dus niet meer te wachten op de levering van de drank.

 

Natuurlijk weten wij als ervaringsdeskundige in de horecawereld dat het soms niet uitkomt om een bestelling op te halen. In die gevallen blijft het gewoon mogelijk om tegen een meerprijs de drank te laten bezorgen. Ook kunnen wij desgewenst weer lege fusten, flessen en kratten bij u ophalen, zodat alles meteen weer lekker opgeruimd is.

 

Wij denken graag met u mee. De Drankengroothandel heeft niet alleen de laagste prijzen, maar bieden ook een uitstekende service. Er is bij ons altijd volop keuze uit verschillende dranken, wij kunnen de drank eventueel bezorgen wanneer dit nodig is en als u speciale wensen heeft, maken wij graag voor u een offerte op maat.

 

Plaats vandaag nog uw bestelling of neem contact met ons op om meer te weten te komen over het unieke concept van De Drankengroothandel.