Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Drank groothandel


Er is goed nieuws voor iedereen die regelmatig drank bestelt. Er is namelijk een nieuwe drank groothandel waarbij u bij iedere aankoop weer voordelig uit bent. Of u nu verantwoordelijk bent voor de inkoop van dranken voor uw horecaonderneming, uitbater bent van een sport- bedrijfskantine, evenementen organiseert of een particuliere klant bent, bij onze drank groothandel betaalt u nooit te veel voor uw bestelling.

 

Onze naam is De Drankengroothandel en wij zijn de voordeligste drank groothandel van het land. Wij zijn namelijk dé leverancier wanneer het op bier, maar ook op andere (alcoholische) dranken, aankomt. Door onze jarenlange ervaring in het horecavak weten wij precies wat er belangrijk is bij een goede drankenlevering en hebben wij aandacht voor de wensen van onze klanten. Wat bovendien minstens zo belangrijk is, is dat u bij ons niet langer de hoofdprijs betaalt voor uw bestelling. Bij ons betaalt u namelijk de nettoprijs van de drank.

 

U bent bij ons zo goedkoop uit, omdat wij gebruik maken van het unieke cash en carry principe. Geen enkele andere drank groothandel werkt nog op deze manier. Het cash en carry concept houdt in, dat u ons uw bestelling (online) doorgeeft en dat wij deze voor u klaarzetten. U kunt deze bij ons ophalen en nadat u betaald heeft, kunt u de drank meenemen. Hierdoor bent u bij ons vele malen goedkoper uit dan wanneer u ergens anders de inkoop van uw drank regelt. Het kan u zelfs tot duizenden euro’s per jaar op de inkoop van uw drank schelen. Met zoveel voordeel is de keuze voor onze drank groothandel natuurlijk snel gemaakt.

 

De Drankengroothandel heeft u daarnaast nog veel meer voordeel te bieden. Bij ons geldt namelijk geen afnameverplichting. U kunt dan ook helemaal zelf beslissen wanneer u bij ons bestelt, hoeveel u bij ons bestelt en hoe vaak u bij ons bestelt. Dit maakt ons concept niet alleen geschikt voor zakelijke klanten, maar ook particulieren kunnen hierdoor eenvoudig hun bestelling aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat de door u bestelde drank voor u klaar staat!

 

Plaats vandaag nog uw bestelling of kom langs bij De Drankengroothandel voor een advies op maat. De inkoop van drank voor uw organisatie of privéfeest was nog nooit zo voordelig en daar profiteert u van.