Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Drank kopen


Of u nu een zakelijk afnemer bent of een particuliere klant, bij De Drankengroothandel is iedereen van harte welkom om voordelig drank te kopen. Wij durven zelfs te beweren, dat u de inkoop van uw drank nergens anders zo goedkoop kunt regelen als bij onze gespecialiseerde winkel. Wij rekenen namelijk niet de brutoprijs voor onze producten, maar bij ons betaalt u slechts de nettoprijs voor uw bestelling. Drank kopen was dan ook nog nooit zo voordelig.

 

Wij durven namelijk buiten de gevestigde kaders te denken. Want waarom zou u altijd een heleboel extra kosten op de inkoop van uw drank moeten maken? Kosten waar u helemaal niets aan hebt en die u vaak opgelegd worden vanuit de leverancier. De Drankengroothandel doet het dan ook helemaal anders. Wij vinden dat u recht hebt op voordeel en dit geven wij u door u altijd de laagste prijs te bieden, zonder dat daar bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Voordelig drank kopen moet immers voor iedereen mogelijk zijn.

 

Ons unieke concept draait om de gedachte dat u zelf uw bestelling bij ons komt ophalen. Cash en carry noemen wij dit. U plaatst bij ons uw bestelling en wanneer wij deze voor u klaargezet hebben, komt u hem ophalen. U betaalt bij het ophalen, zodat u uitsluitend de rekening gepresenteerd krijgt van wat u ook echt bij ons afneemt. Dus geen extra leveringskosten of bijkomende servicekosten. Hierdoor kunnen wij waarmaken wat wij beloven: drank kopen is nergens anders in Nederland zo voordelig.

 

Uiteraard denken wij bij De Drankengroothandel graag met onze klanten mee. Dit houdt in dat wanneer u een keer niet in de gelegenheid bent om uw bestelling op te halen, wij deze altijd bij u kunnen bezorgen. Hiervoor rekenen wij een kleine meerprijs. En heeft u lege flessen, kratten of fusten staan, dan kunnen wij deze desgewenst weer ophalen en meenemen. Ook speciale wensen kunt u natuurlijk aan ons doorgeven, zodat wij u een offerte op maat kunnen bieden. Op die manier ontvangt u van ons de beste aanbieding wanneer u bij ons uw drank wilt kopen.

 

Het mag duidelijk zijn: drank kopen voor uw horecaonderneming, (sport)kantine of een evenement was nog nooit zo makkelijk en voordelig! Laat u niet langer verplichten tot het afsluiten van dure abonnementen of de afname van een minimale hoeveelheid drank, want bij De Drankengroothandel bestelt u wanneer u het nodig heeft en wat u nodig heeft.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of plaats uw bestelling vandaag nog via ons online bestelformulier.