Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Drank online


Niets is zo makkelijk en snel als drank online bestellen bij De Drankengroothandel. Het enige wat u hoeft te doen, is het online bestelformulier invullen en wij zorgen ervoor dat de bestelling voor u klaargezet wordt. Want dankzij ons unieke concept is drank online bestellen bij De Drankengroothandel niet alleen heel eenvoudig en snel, maar ook nog eens enorm voordelig. Dit komt doordat u uw bestelling bij ons op kunt komen halen. Cash en carry noemen wij dit.

 

Onze werkwijze is nieuw en revolutionair binnen de drankenlevering. Bij ons betaalt u geen extra kosten, zoals bijvoorbeeld voor de verplichte bezorging van uw bestelling, maar rekent u echt alleen af wat u bij ons koopt. Dankzij ons actuele overzicht van ons assortiment, weet u bovendien altijd welke drank u online bij ons kunt bestellen. Verschillende hoeveelheden zijn hierbij uiteraard mogelijk, zodat u altijd precies de drank online bestelt die u nodig heeft.

 

De Drankengroothandel richt zich op de horecaondernemer die niet langer te veel wil betalen voor de inkoop van alcoholische dranken, maar ook iedere andere zakelijke en particuliere klant die wil besparen op de drank is bij ons van harte welkom. Ons concept is dan ook bijzonder geschikt voor uitbaters van sport- of bedrijfskantines, verenigingen, evenementenorganisatoren en particulieren die de vele voordelen van drank online bestellen hebben ontdekt.

 

Bij ons geldt bovendien dat u nergens aan vast zit. U kunt zo vaak drank online bestellen als u zelf wilt. U heeft dus geen aankoopverplichting en wij werken niet met abonnementen. U beslist zelf hoeveel u koopt, wanneer u uw bestelling plaatst en hoe vaak u gebruik maakt van onze diensten. Hierdoor is drank online bestellen bij De Drankengroothandel niet alleen heel voordelig, maar ook nog eens heel toegankelijk. U bent immers onze klant, dus u bepaalt zelf wanneer u bij ons uw drank koopt, hoe vaak u dit doet en wanneer u het bij ons op komt halen.

 

Hoewel ons cash en carry concept draait om het ophalen van uw bestelling, wil dit natuurlijk niet zeggen dat het niet mogelijk is om de drank te laten bezorgen. Tegen een meerprijs kunnen wij dit namelijk gewoon voor u regelen, zodat u ook op tijd de drank in huis heeft wanneer het u even niet uitkomt om bij ons langs te komen.

 

Bestel vandaag nog uw drank online bij De Drankengroothandel. Snel, simpel en voordelig. Precies wat u wilt voor de inkoop van uw drank.