Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Drank online bestellen


Bent u op zoek naar de beste en voordeligste manier om drank online te bestellen? Dan bent u bij De Drankengroothandel aan het juiste adres! Wij zijn namelijk bezig om de wereld van de drankenhandel eens goed wakker te schudden. Bij ons kunt u uw drank online bestellen voor de laagste prijzen en dat is namelijk voor iedereen interessant – voor zowel de zakelijke klant als de particulier die graag wil besparen op de inkoop van drank. Wij vertellen u graag hoe dit mogelijk is.

 

Bij De Drankengroothandel werken wij met een nieuw en uniek concept: cash en carry. Dit houdt in, dat u uw drank online bij ons kunt bestellen en dat u uw bestelling zelf bij ons komt ophalen. U betaalt ter plekke en neemt uw drank mee. Dat levert u dus heel veel voordeel op – niet alleen financieel, maar ook met uw tijd. U bepaalt immers zelf wanneer u langs komt en hoeft geen rekening te houden met levertijden. Als ondernemer houdt u dus tijd en geld over voor het regelen van andere belangrijke zaken en ook particulieren kunnen hierdoor gewoon hun drank online bij ons bestellen.

 

Een ander groot voordeel van onze revolutionaire werkwijze is dat u nergens aan vast zit. Wij leggen u geen aankoopverplichtingen op, werken niet met pasjes, kennen geen abonnementen en u kunt zelf bepalen wanneer u drank online wil bestellen. Wat u bestelt, hoeveel u bestelt en hoe vaak u bestelt is allemaal aan u. De Drankengroothandel is voordelig en flexibel.

 

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u als ondernemer op jaarbasis wel duizenden euro’s kunt besparen op de inkoop van uw drank. Doordat u uw drank online bij ons kunt bestellen en deze zelf ophaalt wanneer de bestelling voor u klaarstaat, kunnen wij u de nettoprijs rekenen waar u bij andere leveranciers altijd de brutoprijs moet betalen. Reken maar uit wat een gigantisch voordeel u dit gaat opleveren. En mocht het voor u een keer lastig zijn om uw bestelling zelf op te halen, dan kunnen wij deze altijd voor een meerprijs alsnog laten bezorgen. U bent dan nog altijd vele malen voordeliger uit dan bij een andere drankenhandel.

 

Kies voor een andere manier van drank online bestellen. Kies voor De Drankengroothandel. Geef uw bestelling aan ons door via het online bestelformulier of neem contact met ons op voor meer informatie over onze unieke werkwijze.