Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Drankengroothandel


Een drankengroothandel waar iedereen terecht kan voor de inkoop van drank – dat is De Drankengroothandel. Of u nu een zakelijke klant bent of als particulier wil profiteren van de vele voordelen die wij u te bieden hebben, het is bij ons gewoon mogelijk. Bovendien zijn wij niet alleen een drankengroothandel waar iedereen welkom is, maar ook nog eens de voordeligste. Dankzij onze werkwijze die uniek is in Nederland kunnen wij u namelijk nettoprijzen bieden waar u bij andere leveranciers altijd de brutoprijs moet afrekenen. U kunt zich wel voorstellen dat u daarmee heel veel geld kunt besparen!

 

Deze besparing kan voor bijvoorbeeld horecaondernemers, (sport)kantine-uitbaters en evenementenorganisatoren oplopen tot wel duizenden euro’s per jaar. Dit is bij geen enkele andere drankengroothandel mogelijk, maar doordat wij gekozen hebben voor een revolutionair concept kunnen wij u dit voordeel wel bieden.

 

Bij De Drankengroothandel werken wij volgens het cash en carry principe, waarbij u uw bestelling bij ons ophaalt. U rekent af in onze winkel en neemt uw drank mee. Hierdoor kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden, wat voor u natuurlijk goed nieuws is. Het werken in de horeca- en/of de evenementenbranche is immers al uitdagend en duur genoeg, dus dan is het prettig dat er een drankengroothandel is waar u terecht kunt voor de beste producten tegen de laagste prijzen.

 

Nu is het natuurlijk niet zo dat u geen gebruik kunt maken van De Drankengroothandel wanneer u een keer niet in de gelegenheid bent om uw bestelling op te halen. Wij kunnen wel degelijk uw bestelling bezorgen, maar hiervoor betaalt u dan een meerprijs. Een bijkomend voordeel is wel, dat wij desgewenst uw lege flessen, fusten en/of kratten weer met ons mee kunnen nemen. Dan zijn die ook meteen weer opgeruimd, wat wel zo prettig is. Niemand zit immers te wachten op lege materialen die enkel nog in de weg staan.

 

Bent u nieuwsgierig naar de bijzondere werkwijze van De Drankengroothandel? Plaats dan vandaag nog uw bestelling via ons online bestelformulier en u ziet onmiddellijk hoeveel u kunt besparen bij ons. Heeft u nog speciale wensen, dan kunt u deze uiteraard ook aan ons doorgeven. Wij denken graag met u mee.