Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Drankenhandel


Heeft u al kennis gemaakt met de vele voordelen van de nieuwe drankenhandel voor zowel zakelijke als particuliere klanten? De Drankengroothandel is namelijk een nieuwe speler op de markt van drankenleveranciers en is klaar om de gevestigde orde eens flink wakker te schudden. Want wist u dat het mogelijk is om per jaar vele duizenden euro’s te besparen op de inkoop van uw drank? Dat klinkt u als horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater of evenementenorganisator natuurlijk als muziek in de oren en wij vertellen u dan ook graag hoe dit mogelijk is.

 

De Drankengroothandel is een drankenhandel die het aandurft om nieuwe paden in te slaan. Wij werken volgens het cash en carry concept. Hierbij betaalt u zich niet blauw aan de hoge bezorgkosten van uw drank, maar komt u uw bestelling juist zelf ophalen in onze drankenhandel. Hierdoor is het voor ons mogelijk om in plaats van de brutoprijs de nettoprijs voor de drank te rekenen. U kunt zich dan ook wel voorstellen wat een besparing dit u kan opleveren – iets wat voor iedereen, of u nu een zakelijke klant bent of als particulier drank wil kopen, natuurlijk enorm interessant is.

 

Cash en carry is heel eenvoudig. U plaatst bij ons uw bestelling voor de drank, wij zetten deze voor u klaar en u betaalt ervoor wanneer u uw bestelling bij ons in de drankenhandel komt ophalen. U hoeft dus niet meer op de zaak aanwezig te blijven om te wachten tot uw bestelling eindelijk geleverd wordt, maar plant het ophaalmoment in wanneer het u uitkomt. Bovendien heeft u bij ons geen afnameverplichting. U beslist dus zelf hoe vaak u bij ons bestelt, wat u bij ons bestelt en wanneer u bij ons bestelt. Een flexibele drankenhandel is iets wat u als horecaondernemer immers wel kunt gebruiken.

 

Wij denken graag met onze klanten mee. Onze drankenhandel biedt u niet alleen de laagste prijzen, maar ook een uitstekende service. Bij De Drankengroothandel is altijd volop keuze uit verschillende dranken, wij kunnen de drank eventueel bezorgen wanneer dit nodig is en als u speciale wensen heeft, maken wij graag voor u een offerte op maat.

 

Plaats vandaag nog uw bestelling of neem contact met ons op om meer te weten te komen over het unieke concept van De Drankengroothandel.