Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Fust bier


Een nieuw tijdperk is aangebroken: u betaalt niet langer de hoofdprijs voor een fust bier of voor uw andere alcoholische dranken! Bij ons kan iedere horecaondernemer, sportvereniging of (evenementen)bedrijf bierfusten en verschillende soorten drank tegen scherpe prijzen kopen. Door ons unieke concept betaalt u geen brutoprijs, maar een nettoprijs voor uw aankoop. Dit geldt bovendien ook voor onze particuliere klanten die een fust bier willen aanschaffen. Bij De Drankengroothandel is namelijk iedereen van harte welkom.

 

Een fust bier en andere alcoholische versnaperingen mogen natuurlijk niet ontbreken in de uitrusting van de sportkantine, in het restaurant of café en op evenementen. Bovendien bepaalt u zelf hoeveel u bij ons bestelt. Ook leveren wij grote en kleine fusten bier en uiteraard geven wij u graag advies over uw inkoop. De Drankengroothandel heeft een jarenlange ervaring als drankenleverancier en in het verzorgen van feesten en evenementen. Hierdoor weten wij alles van een goede inkoop en deze kennis delen wij graag met u.

 

Zo hebben wij gemerkt, dat veel ondernemers helemaal niet zitten te wachten op de hoge bezorgkosten van een fust bier. Want waarom zou u de hele dag gaan zitten wachten op de levering van uw bestelling en hier ook nog eens extra voor betalen, terwijl het veel eenvoudiger en goedkoper is om uw fust bier en/of andere drank zelf op te halen? De Drankengroothandel gooit de bestaande werkwijze dan ook overboord en gaat verder met het cash en carry concept.

 

Cash en carry houdt in, dat u uw bestelling bij ons zelf komt ophalen. U rekent bij ons in de winkel af en neemt uw bestelling mee. Dat levert u dus heel veel voordeel op – niet alleen financieel gezien, maar ook wat betreft uw tijd. U bepaalt immers zelf wanneer u langs komt en hoeft geen rekening te houden met levertijden. U houdt dus tijd en geld over voor het organiseren van andere dingen die in uw werk als ondernemer zo belangrijk zijn.

 

De aanschaf van een fust bier of andere alcoholische drank was nog nooit zo voordelig. Bestel vandaag nog de drank voor uw onderneming, evenement of feest via het online bestelformulier en u ziet meteen hoeveel u bespaart op de inkoop van uw drank.

 

Wilt u meer weten over de verschillende dranken die wij online verkopen en onze dienstverlening? En wilt u duizenden euro’s per jaar besparen? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.