Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Fust bier kopen


Wie een eigen horecaonderneming heeft of anderszins verantwoordelijk is voor de inkoop van drank, is ongetwijfeld altijd geïnteresseerd in goede aanbiedingen, bijvoorbeeld om voordelig een fust bier te kopen. Dat u bij De Drankengroothandel hiervoor aan het juiste adres bent, is dan ook goed nieuws voor zowel zakelijke als particuliere afnemers.

 

De Drankengroothandel richt zich met een geheel nieuw concept op de levering van dranken aan iedereen die geïnteresseerd is in de inkoop van drank. Betaalbare drank, wel te verstaan, want wij willen het mogelijk maken om altijd voordelig uw inkoop bij ons te regelen. Of u nu één fust bier wil kopen of meerdere fusten op voorraad wilt hebben, bij ons is het mogelijk om de hoeveelheid af te nemen die u ook echt nodig heeft.

 

Wij kunnen onze dranken aanbieden tegen nettoprijzen. Inderdaad, u leest het goed: bij De Drankengroothandel betaalt u niet de brutoprijs wanneer u een fust bier wil kopen, maar de nettoprijs. Dit is mogelijk, doordat wij het cash en carry concept hebben geïntroduceerd in onze bedrijfsvoering. Hierbij geeft u uw bestelling (online) aan ons door en wanneer wij deze voor u klaar hebben gezet, kunt u de drank op komen halen. U betaalt in de winkel en neemt het mee: Cash en carry.

 

Het grote voordeel voor u, is dat wij hierdoor onze prijzen laag kunnen houden. U betaalt dus geen verplichte kosten voor de bezorging wanneer u een fust bier wil kopen en wanneer u op regelmatige basis de inkoop van de drank bij ons regelt, kunt u hiermee wel duizenden euro’s per jaar besparen. Probeer het zelf, maak gebruik van onze diensten en u zult nooit meer anders willen!

 

Bij De Drankengroothandel vinden wij bovendien, dat betaalbare drank voor iedereen beschikbaar moet zijn. Wij richten ons dus niet alleen op de zakelijke markt, maar ook op particuliere klanten. Doordat u uw bestelling bij ons ophaalt, is ons concept ook bijzonder geschikt voor de afname van kleine hoeveelheden. Dus ook als u slechts een krat of een fust bier wil kopen, bent u bij De Drankengroothandel van harte welkom.

 

Pak de inkoop van uw drank voortaan anders aan. Kies voor De Drankengroothandel. Geef uw bestelling aan ons door via het online bestelformulier of neem contact met ons op voor meer informatie over onze unieke werkwijze.