Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Fusten bier


Als horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater of organisator van evenementen krijgt u uiteraard regelmatig te maken met de inkoop van uw drank. Flessen wijn en fusten bier mogen bijvoorbeeld op veel plekken niet ontbreken en u wilt zeker weten, dat u niet ineens zonder komt te zitten. Een goede inkoop hiervan is dan ook belangrijk.

 

Wat voor u als ondernemer minstens zo belangrijk is, is dat u de inkoop van fusten bier en andere drank zo voordelig mogelijk kunt regelen. Op veel plekken betaalt u algauw de hoofdprijs voor de levering van uw fusten bier, maar bij De Drankengroothandel behoort dit voortaan tot de verleden tijd. Wij werken namelijk via een nieuw concept waarbij u niet langer betaalt voor extra, verplichte kosten die u liever niet heeft: het cash en carry concept.

 

Het cash en carry concept houdt in, dat u ons uw bestelling (online) doorgeeft en dat wij deze voor u klaarzetten. U kunt deze bij ons ophalen en nadat u betaald heeft, kunt u de drank meenemen. Hierdoor bent u bij ons vele malen goedkoper uit dan wanneer u uw bestelling bij een andere partij plaatst. Het is immers vaak net zo makkelijk om fusten bier niet te laten bezorgen, maar om het zelf op te halen. En als dit u vele honderden euro’s scheelt, is de keuze voor De Drankengroothandel natuurlijk snel gemaakt!

 

Betaal niet langer de hoofdprijs voor de drank voor uw horecazaak, (sport)kantine of evenement, maar maak gebruik van De Drankengroothandel wanneer u de volgende keer uw fusten bier wilt bestellen. Bij ons zit u bovendien nergens aan vast. Wij hebben geen abonnementen die u verplicht moet afsluiten, er is geen minimale afname die u verplicht om meer te bestellen dan u nodig heeft en ook kunt u bestellen wanneer het u uitkomt. Mocht het u bovendien een keer niet uitkomen om de fusten bier op te halen – bijvoorbeeld omdat u even geen geschikt vervoer heeft – dan kunt u deze tegen een meerprijs altijd alsnog laten bezorgen. Zelfs dan bent u nog voordeliger uit met De Drankengroothandel.

 

Heeft u speciale wensen, dan kunt u uiteraard een offerte bij ons aanvragen. Wij sturen u deze dan zo spoedig mogelijk toe. En wilt u meteen uw bestelling aan ons doorgeven, dan kan dat natuurlijk. Maak hiervoor gebruik van ons online bestelformulier en wij gaan voor u aan het werk.