Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Goedkoop bier kopen


Iedereen die regelmatig bier koopt – of dit nu voor zakelijke doeleinden of voor particulier gebruik is – is ongetwijfeld altijd op zoek naar de beste aanbiedingen. Goedkoop bier kopen kan bij De Drankengroothandel tegenwoordig wel heel voordelig. Bij ons betaalt u namelijk niet de brutoprijs voor uw drank, maar slechts de nettoprijs!

 

Kijk, nu praten we ergens over als we het hebben over goedkoop bier kopen. En hoe het mogelijk is dat wij uw bier, maar ook andere alcoholische dranken, kunnen leveren voor deze lage prijzen, leggen wij graag aan u uit.

 

De Drankengroothandel richt zich op iedereen die goedkoop bier wil kopen en/of niet langer te veel wil betalen voor de inkoop van alcoholische dranken.  Dit geldt voor zakelijke afnemers, zoals horecaondernemers, (sport)kantine-uitbaters en organisatoren van evenementen, maar ook de particuliere klant die wil besparen op de drank is bij ons van harte welkom. Ons concept om goedkoop bier te kopen is geschikt voor iedereen.

 

Wij werken volgens het cash en carry principe: u bestelt uw drank en u betaalt ons wanneer u uw bestelling bij De Drankengroothandel op komt halen. Dat klinkt simpel en het is ook heel simpel. En ook nog eens heel voordelig, want doordat u uw bestelling ophaalt, heeft u niet te maken met hoge (en vaak verplichte) bezorgkosten. Goedkoop bier kopen is hierdoor dus ook echt goedkoop.

 

Ons unieke cash en carry concept kan u als zakelijke afnemer wel duizenden euro’s per jaar schelen op de inkoop van de drank voor uw onderneming of vereniging. Dat is natuurlijk genoeg reden om nu al gebruik te gaan maken van onze diensten en het online bestelformulier in te vullen, maar er kleven nog veel meer voordelen aan de bijzondere werkwijze van De Drankengroothandel. Zo heeft u bij ons geen afnameverplichting en hoeft u geen duur abonnement af te sluiten om bij ons te mogen bestellen. Iedereen kan bij ons betaalbare drank en goedkoop bier kopen.

 

Bent u geïnteresseerd om voortaan niet langer de hoofdprijs voor de inkoop van uw drank te betalen? Kies dan voor De Drankengroothandel. Geef uw bestelling aan ons door via het online bestelformulier of neem contact met ons op voor meer informatie over onze unieke werkwijze.