Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Goedkoop drank


Voor veel horecaondernemers en andere professionals die verantwoordelijk zijn voor de inkoop van drank is het vaak een hele klus om binnen budget te blijven. Goedkoop drank inkopen is vaak al een kunst op zich en dan krijgt u regelmatig ook nog eens te maken met bijkomende servicekosten die u verplicht moet betalen. Zelfs een aanbieding waarbij u beloofd wordt dat u goedkoop de drank kunt bestellen, valt hierdoor vaak hoger uit dan dat u had gewild. Bent u dit ook zo beu? Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met De Drankengroothandel.

 

De Drankengroothandel is een nieuwe drankenleverancier waarachter een deskundig en professioneel team schuilgaat. Wij hebben jarenlange ervaring in de levering van dranken en de aankleding van feesten en evenementen. Hierdoor weten wij precies waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Goedkoop drank kunnen inkopen staat bij velen hoog op het lijstje. Met onze nieuwe en unieke werkwijze gaan wij er dan ook voor zorgen, dat dit voortaan mogelijk is.

 

Goedkoop drank bestellen begint met ons cash en carry concept. Hierdoor betaalt u namelijk nettoprijzen voor uw (alcoholische) dranken. Via ons online bestelformulier kunt u bij ons uw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor, dat deze voor u klaargezet wordt. U betaalt pas, wanneer u uw bestelling komt ophalen en doordat wij hiervoor geen extra kosten hoeven te maken, brengen wij deze ook niet aan u in rekening. Dat is wel zo eerlijk en bovendien heel voordelig. Goedkoop drank inkopen is echt mogelijk bij De Drankengroothandel.

 

Wel is het uiteraard zo, dat wij een goede service erg belangrijk vinden. De drank laten bezorgen is zeker nog gewoon mogelijk bij ons, maar wij stellen dit niet verplicht. Ook kunnen wij desgewenst weer lege flessen, kratten en fusten bij u ophalen. En heeft u speciale wensen, geef deze dan ook aan ons door. Wij denken graag met u mee en vinden het leuk om u te verrassen met nieuwe ideeën.

 

Plaats vandaag nog uw bestelling of kom langs bij De Drankengroothandel voor een advies op maat. De inkoop van drank voor uw organisatie, vereniging of privéfeest was nog nooit zo voordelig en daar profiteert u van.