Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Goedkoop drank bestellen


Veel ondernemers in de horeca en evenementenbranche zijn het erover eens: het zou tijd worden dat men eindelijk eens echt goedkoop drank kan bestellen. Wij hebben dan ook goed nieuws voor iedereen die er zo over denkt: goedkoop drank bestellen kan! En het is mogelijk bij De Drankengroothandel.

 

De Drankengroothandel komt met een nieuwe en een unieke bedrijfsvoering waarbij u als klant niet opgezadeld wordt met allerlei extra, verplichte kosten. Bij ons betaalt u namelijk slechts wat u ook daadwerkelijk bij ons afneemt en dat betekent, dat wij onze producten kunnen aanbieden tegen nettoprijzen. Bij ons kunt u dus echt goedkoop uw drank bestellen. Bovendien richten wij ons niet alleen op de zakelijke markt, maar ook op verenigingen en particulieren die voortaan willen besparen op de aanschaf van bier, wijn en andere alcoholische dranken. Iedereen is bij ons van harte welkom om goedkoop drank te bestellen!

 

Wij kunnen onze prijzen zo laag houden, doordat wij het bijzondere carry principe hanteren. Dit houdt in, dat u uw bestelling bij ons zelf komt ophalen. U betaalt ter plekke en neemt uw bestelling mee. Dat levert u dus heel veel voordeel op, met als groot pluspunt voor onze particuliere klanten dat het op deze manier ook voor hen mogelijk is om bij ons goedkoop drank te bestellen. Veel drankenleveranciers willen immers enkel zakendoen met zakelijke afnemers, maar wij vinden het vreemd om hier onderscheid in te maken. Iedereen wil immers toch profiteren van lage prijzen?

 

Dit is dan ook de reden dat wij niet werken met het afsluiten van verplichte abonnementen of een minimale ordergrootte hanteren. U bestelt gewoon wat u wilt, wanneer u wilt en hoeveel u wilt. En mocht het niet lukken om uw bestelling zelf op te halen, dan kunnen wij deze altijd nog bij u laten bezorgen. U betaalt hier een meerprijs voor, maar u houdt altijd de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk uw drank bij ons te bestellen.

 

Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en ervaar zelf de kwaliteit van onze diensten. Onze lage prijzen zullen u verstelt doen staan! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via het online bestelformulier en als u meer wilt weten over het unieke concept van De Drankengroothandel, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.