Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Goedkoop drank kopen


Bent u verantwoordelijk voor de inkoop van drank, dan bent u altijd op zoek naar de beste aanbiedingen. U heeft bijvoorbeeld een eigen horecaonderneming, of u beheert de kantine van uw (sport)vereniging, of u werkt als organisator van evenementen. De mogelijkheid om goedkoop drank te kopen is in deze gevallen dan ook van harte welkom, maar was tot nu toe lastig te bewerkstelligen. De Drankengroothandel gaat daar nu echter verandering in brengen.

 

De Drankengroothandel vindt namelijk dat goedkoop drank kopen voor iedereen mogelijk moet zijn. Dus niet alleen u als ondernemer, maar ook verenigingen en particuliere klanten zijn bij ons aan het juiste adres om goedkoop drank te kopen. En als wij het hebben over goedkoop, dan bedoelen we ook echt goedkoop. Bij ons betaalt u namelijk enkel de nettoprijs voor uw dranken.

 

Andere drankenleveranciers zullen misschien beweren dat het onmogelijk is om zo voordelig te zijn, maar wij weten wel beter. Wij werken namelijk als enige drankenhandel met het bijzondere cash en carry concept. Dit houdt in, dat u de bestelling voor de drank bij ons plaatst, wij ervoor zorgen dat deze klaar wordt gezet en dat u deze vervolgens zelf komt ophalen. Want waarom zouden wij extra servicekosten gaan rekenen voor iets wat u ook heel eenvoudig zelf kunt doen? U betaalt bij het ophalen van uw bestelling en u zult zien: goedkoop drank kopen is bij De Drankengroothandel echt mogelijk!

 

Dat wij alle extra, verplichte kosten hebben geschrapt, betekent natuurlijk niet dat u ook moet inleveren op service. Integendeel zelfs, want achter De Drankengroothandel gaat een deskundig team schuil dat een jarenlange ervaring heeft met de levering van dranken en het aankleden van feesten en evenementen. Wij weten dus precies waar u behoefte aan heeft en denken graag met u mee. U kunt dan ook een offerte op maat aanvragen wanneer u speciale wensen heeft.

 

Goedkoop drank kopen kan dus echt en het was nog nooit zo eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is uw bestelling aan ons doorgeven via het online bestelformulier en wij laten u weten wanneer de drank voor u klaar staat. Dat is snel, simpel en vooral heel voordelig! Maak vandaag nog gebruik van De Drankengroothandel en u kunt duizenden euro’s per jaar besparen op de inkoop van uw drank.