Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Goedkoop drank


Bij het leiden van een horecaonderneming, het verantwoordelijk zijn voor een (sport)kantine of het organiseren van evenementen hoort het beheren van het budget. De inkoop van drank neemt hier vaak een fors deel van in beslag, dus het is enorm mooi meegenomen wanneer u een keer goedkope drank kunt inkopen. Bent u regelmatig op zoek naar een mooie aanbieding om voordelig uw inkoop te kunnen regelen? Dan heeft De Drankengroothandel goed nieuws voor u: bij ons is het altijd mogelijk om goedkope drank te kopen! En dat zonder kleine lettertjes of andere aankoopverplichtingen.

 

De Drankengroothandel is nieuw in Nederland, maar achter dit unieke concept gaat een deskundig team van enthousiaste professionals schuil. Wij zijn al jarenlang werkzaam in de drankenlevering en hebben hierbij gezien dat het beter kan in deze branche. Of nee, dat het beter moet in deze branche, want veel mensen lopen nu tegen het probleem aan dat goedkope drank nergens eigenlijk echt goedkoop is. Er zijn altijd wel extra kosten die verplicht betaald moeten worden of andere aankoopverplichtingen die een bestelling ineens vele malen hoger doen uitvallen. Dit is ons een doorn in het oog. Goedkope drank moet voor iedereen verkrijgbaar zijn en voortaan koopt u dit bij De Drankengroothandel.

 

Wij zijn begonnen met het introduceren van een geheel nieuwe werkwijze in deze branche: het cash en carry concept. Dit houdt in, dat u uw bestelling bij ons plaatst, wij deze voor u klaarzetten en dat u betaalt wanneer u uw drank zelf komt ophalen. Hierdoor kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden – wij hanteren zelfs nettoprijzen voor onze dranken. Zo is het in oogopslag duidelijk dat wij echt goedkope drank verkopen.

 

Omdat wij vinden dat goedkope drank niet alleen voorbehouden moet zijn aan grote afnemers zoals zakelijke klanten, kan iedereen bij De Drankengroothandel een bestelling plaatsen. Ook particulieren zijn bij ons dus van harte welkom. Bestellen is bovendien helemaal niet ingewikkeld. Het enige wat u hoeft te doen, is het online bestelformulier invullen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling wordt klaargezet en wanneer dit het geval is, kunt u de drank op komen halen.

 

Heeft u het ook helemaal gehad met dure leveranciers die de hoofdprijs vragen voor hun dranken en dan ook nog eens verplichte bezorgkosten rekenen? Maak dan vandaag nog gebruik van het gemak van bestellen bij De Drankengroothandel.