Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Groothandel drank


De Drankengroothandel is een nieuwe groothandel voor drank die de bestaande branche eens flink wakker gaat schudden. Want hoewel wij als groothandel voor drank nieuw zijn op de markt, zijn wij al wel jarenlang werkzaam in de wereld van drankenlevering en evenementenorganisatie. Wij weten dus precies wat er speelt en wij weten precies waar er behoefte aan is. Onze klanten willen namelijk voordelig drank kunnen kopen, zonder dat zij hier extra kosten voor hoeven te betalen of met onmogelijke aankoopverplichtingen worden opgezadeld. Wilt u dat ook? Dan begroeten wij u graag als nieuwe klant van De Drankengroothandel.

 

Bij De Drankengroothandel vindt u een groot assortiment aan alcoholische dranken waar u niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Geen enkele andere groothandel voor drank is ooit zo voordelig geweest! Wij werken namelijk volgens een nieuw en uniek concept waardoor onze prijzen vele malen lager liggen dan die van andere horeca- of drankengroothandels. U geeft namelijk uw bestelling aan ons door, wij zetten deze voor u klaar en u komt hem ophalen. U betaalt bij het ophalen. Dit noemen wij ons cash en carry concept en het is snel, makkelijk en vooral heel voordelig.

 

Dankzij ons cash en carry systeem betaalt u in onze groothandel voor drank niet de brutoprijs, maar de nettoprijs. Dit kan u wel duizenden euro’s per jaar schelen op de inkoop van uw dranken!

 

Zelf uw bestelling ophalen is natuurlijk nieuw in deze branche. Maar zeg eens eerlijk: hoe vaak heeft u wel niet zitten wachten op uw bestelling, omdat deze geleverd zou worden maar toch te laat kwam? Dat is niet alleen heel vervelend, maar kost u ook nog eens heel veel tijd. Door voortaan uw drank bij De Drankengroothandel te bestellen, voorkomt u deze verspilling van tijd. U bepaalt immers zelf wanneer u uw bestelling op gaat halen.

 

Uiteraard kunnen wij ons goed voorstellen dat het ophalen van de bestelling soms net even niet in uw drukke schema past. Of u beschikt niet over het juiste vervoer om uw bestelling op de plaats van bestemming te krijgen. In die gevallen is het ook mogelijk dat wij uw drank tegen een meerprijs bezorgen. Geef het aan ons door en wij maken het voor u in orde. Als professionele groothandel voor drank zorgen wij er immers voor dat onze klanten tevreden zijn en op tijd hun bestelling in huis hebben.

 

Betaal nooit meer te veel voor uw drank en bestel vandaag nog bij De Drankengroothandel. Wij gaan graag voor u aan het werk.