Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Krat bier


Of u nu een zakelijke afnemer of een particuliere klant bent, iedereen koopt weleens een krat bier. En of u nu een eigen horecaonderneming hebt, verantwoordelijk bent voor de kantine van uw (sport)vereniging, regelmatig evenementen organiseert of gewoon een privéfeest geeft, iedereen houdt van voordeel. Een krat bier dat in de aanbieding is, is dan ook altijd aantrekkelijk.

 

Wanneer u het hiermee eens bent, vindt u het vast interessant om te weten dat u bij De Drankengroothandel voortaan altijd voordelig uw krat bier en andere drank kunt kopen. Dit is mogelijk, omdat wij een nieuw concept introduceren: cash en carry. Hierbij geeft u uw bestelling (online) aan ons door en wanneer wij alle door u bestelde drank voor u klaar hebben staan, kunt u het op komen halen. U betaalt voordat u het meeneemt. En het grote voordeel? Dat u niet langer extra betaalt voor een verplichte bezorging van de drank en u zelf bepaalt wanneer u uw bestelling op komt halen.

 

Door ons cash en carry concept is het ook mogelijk om kleinere hoeveelheden, zoals bijvoorbeeld één krat bier, te bestellen. Dit maakt De Drankengroothandel dan ook niet alleen geschikt voor zakelijke klanten, maar ook particulieren die graag voordelig uit zijn. Wij rekenen voor een krat bier (en al onze andere drank) namelijk enkel de nettoprijs. Voor horecaondernemers betekent dit dat zij hiermee wel duizenden euro’s per jaar op de inkoop van hun drank kunnen besparen.

 

Bij De Drankengroothandel geldt de regel ‘what you see, is what you get’. Bij ons krijgt u dus niet te maken met het verplicht afsluiten van een abonnement en wij leggen u ook geen aankoopverplichting op. U koopt wat u wilt, wanneer het uitkomt en hoeveel u nodig heeft. Of het nu één krat bier is of een dozijn bierfusten – u bepaalt zelf wat u nodig heeft. Dit maakt van De Drankengroothandel de voordeligste plek om voortaan uw drank in te kopen.

 

U bent van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan De Drankengroothandel. Geef ons van tevoren uw bestelling door en wij zorgen ervoor, dat deze voor u klaar staat. U kunt zelf uw tijd indelen en hoeft dus niet te wachten tot een leverancier uw bestelling komt brengen. Dat is bijzonder flexibel en uiteraard bijzonder voordelig.

 

Mocht u speciale wensen hebben of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons unieke concept en kunnen u voorzien van een offerte op maat.