Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Online bier bestellen


Maak het uzelf makkelijk. Voortaan kunt u online bier bestellen bij De Drankengroothandel. Op onze website ziet u onmiddellijk wat wij op voorraad hebben en kunt u met het online bestelformulier eenvoudig aangeven wat u wilt hebben. U kunt hiermee online uw bier bestellen, maar natuurlijk ook alle andere drank die wij kunnen leveren.

 

Onze werkwijze is uniek. Niet alleen omdat u bij ons uw bestelling online kunt doorgeven, maar ook omdat wij een drankengroothandel zijn waar iedereen terecht kan. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn meer dan welkom om bij ons online bier en andere drank te bestellen. Wij houden namelijk niet van regeltjes waarbij wij voor u bepalen hoeveel u moet bestellen en hoe vaak u moet bestellen. U weet zelf immers het best wat u op dat moment nodig hebt en hierdoor kunt u ook kleine hoeveelheden bestellen.

 

Een ander groot voordeel is dat wij u niet verplichten om uw bestelling te laten bezorgen, maar dat u deze juist bij ons op komt halen. Dit noemen wij het cash en carry concept. Zo kunt u bij ons online bier bestellen en wanneer wij uw bestelling compleet hebben, komt u deze bij ons ophalen. Vergeet die hoge leverkosten en het wachten tot uw bestelling eindelijk eens geleverd wordt – voortaan heeft u weer de controle over uw uitgaven en de indeling van uw tijd.

 

Het is u inmiddels al wel duidelijk geworden, dat De Drankengroothandel een nieuwe drankenleverancier is waarachter een deskundig en professioneel team schuilgaat. Wij hebben jarenlange ervaring in de levering van dranken en de aankleding van feesten en evenementen. Hierdoor weten wij precies wat er speelt in deze branche en snel en voordelig online bier bestellen staat bij velen hoog op het lijstje. Met onze nieuwe en unieke werkwijze gaan wij er dan ook voor zorgen, dat dit voortaan mogelijk is.

 

Online bier bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is uw bestelling aan ons doorgeven via het online bestelformulier en wij laten u weten wanneer de drank voor u klaar staat. Dat is snel, simpel en vooral heel voordelig! Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en u zult nooit meer anders willen.