Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Online bier kopen


Niets is zo makkelijk én voordelig als online bier kopen bij De Drankengroothandel. In tegenstelling tot andere drankenleveranciers richten wij ons namelijk niet alleen op zakelijke afnemers, maar zijn ook particulieren bij ons van harte welkom om de bestelling aan ons door te geven. Wij zadelen u niet op met een onrealistische aankoopverplichting waarbij u een minimale hoeveelheid of met regelmaat uw drank moet afnemen. U beslist gewoon zelf hoeveel u koopt, wat u koopt en wanneer u dit koopt. De mogelijkheid om online bier te kopen is er voor iedereen!

 

Naast bier leveren wij ook andere (alcoholische) dranken. Ook hiervoor geldt uiteraard, dat u deze bij ons online kunt bestellen. Op die manier kunt u gebruik maken van ons unieke cash en carry concept, waarbij u online bier kunt kopen (of andere drank). Wij zetten de bestelling voor u klaar en u komt deze ophalen bij De Drankengroothandel, waarbij u meteen afrekent. Dat is natuurlijk heel makkelijk, maar ook heel voordelig. Dankzij het revolutionaire idee van cash en carry is het voor ons namelijk mogelijk om nettoprijzen te rekenen voor onze dranken. Bent u een zakelijke klant, zoals bijvoorbeeld een horecaondernemer of een organisator van evenementen, dan kunt u bij De Drankengroothandel duizenden euro’s per jaar besparen op de inkoop van uw drank. Dat is natuurlijk een goede reden om meer te weten te willen komen over onze unieke service.

 

Online bier kopen bij De Drankengroothandel betekent dat u altijd de laagste prijs betaalt, zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit en service. Wij kunnen zo voordelig zijn omdat u uw bestelling bij ons ophaalt, maar mocht dit een keer niet mogelijk zijn, dan kunnen wij het bier en/of de andere drank ook bij u laten bezorgen. U betaalt hiervoor een meerprijs. Ook is het mogelijk dat wij bij u de lege flessen, fusten en kratten weer op komen halen, zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

 

Wilt u voortaan ook online uw bier kopen bij De Drankengroothandel? U kunt vandaag nog ons online bestelformulier invullen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling voor u wordt klaargezet. En wilt u meer weten over ons unieke concept of een offerte op maat ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u als nieuwe klant te mogen begroeten!