Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Online drank bestellen


Ons dagelijks leven is al druk genoeg, dus dan is het prettig om te weten dat u bij De Drankengroothandel online drank kunt bestellen. Als ondernemer heeft u immers vaak veel te doen en dan is het fijn dat u niet helemaal naar de leverancier hoeft om daar uw bestelling samen te stellen. Online drank bestellen gaat immers veel sneller!

 

Een ander groot voordeel van online uw drank bestellen, is dat wij hierdoor onze prijzen ook veel lager kunnen houden. Sterker nog, wanneer u gebruik maakt van het unieke cash en carry concept van De Drankengroothandel, betaalt u slechts de nettoprijs voor uw drank. Als ondernemer kunt u hierdoor wel duizenden euro’s per jaar op de inkoop van uw drank besparen. En het mooie is: ons cash en carry systeem is helemaal niet ingewikkeld en voor iedereen toegankelijk. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen online drank bestellen bij De Drankengroothandel en profiteren van onze lage prijzen.

 

Dit kunnen wij u bieden dankzij ons cash en carry concept, waarbij u uw bestelling bij ons ophaalt. U rekent ter plekke af en neemt uw drank mee. Hierdoor kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden, wat voor u natuurlijk goed nieuws is. Het werken in de horeca- en/of evenementenbranche is immers al uitdagend en duur genoeg, dus dan is het prettig dat er een bier groothandel is waar u terecht kunt voor de beste producten tegen de laagste prijzen.

 

Bij het cash en carry concept, draait het om het online bestellen van uw drank en het zelf ophalen op onze locatie. U rekent ter plekke af en neemt uw drank mee. Dit geeft ons de mogelijkheid om nettoprijzen te rekenen, wat voor u natuurlijk goed nieuws is. Het werken in de horeca- en/of evenementenbranche is immers al uitdagend en duur genoeg, dus dan is het prettig dat er een bier groothandel is waar u terecht kunt voor de beste producten tegen de laagste prijzen.

 

Maak vandaag nog kennis met De Drankengroothandel. Gebruik het bestelformulier op onze website om online drank te bestellen en u zult verrast zijn over de besparing die u hiermee doet. Want waarom zou u nog de hoofprijs betalen als u ook uw drank kunt bestellen bij De Drankengroothandel?