Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Online drank kopen


Steeds meer zaken kunnen geregeld worden via het internet, dus waarom zou u als horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater of evenementenorganisator – om maar een paar voorbeelden te noemen – niet ook online drank kopen voor uw bedrijf, vereniging of organisatie? Online drank kopen is namelijk makkelijk en snel en wanneer u kiest voor De Drankengroothandel, is het ook nog eens heel voordelig.

 

Natuurlijk bent u altijd geïnteresseerd in een manier om voordelig online drank te kopen. Als ondernemer heeft u immers een strikt budget een vaak gaat een groot deel hiervan op aan de inkoop van drank. Maar wist u dat u door bij De Drankengroothandel uw inkoop te regelen, u wel duizenden euro’s per jaar op deze inkoop kunt besparen? Dat is natuurlijk enorm interessant en wij vertellen u er dan ook graag meer over.

 

Bij De Drankengroothandel werken wij met het unieke cash en carry concept. Hierbij betaalt u niet van tevoren waarna wij uw bestelling komen leveren, maar komt u deze juist zelf bij ons ophalen. U betaalt pas wanneer u bij ons in de winkel staat en uw aankopen mee wil nemen. Hierdoor is het voor ons mogelijk u de beste drank aanbiedingen te doen, namelijk door u de nettoprijs in plaats van de brutoprijs te rekenen. Zeer voordelig online drank kopen kan dus echt bij De Drankengroothandel.

 

Doordat wij heel anders werken dan andere drankenleveranciers is het ook voor particulieren mogelijk om bij ons online drank te kopen. Bij ons bent u niet verplicht om een abonnement af te sluiten en wij hebben ook geen kleine lettertjes waarin staat hoe vaak en hoeveel u bij ons moet bestellen. Op die manier kan iedereen profiteren van voordelige drank én van het gemak om online deze drank te kopen.

 

U bent van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan De Drankengroothandel. Helemaal handig is natuurlijk om meteen online uw drank te kopen door gebruik te maken van het bestelformulier op onze website. Wij zorgen er dan voor, dat uw bestelling voor u klaarstaat. Mocht u daarnaast nog speciale wensen hebben of willen weten wat er allemaal mogelijk is bij De Drankengroothandel, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons unieke concept en kunnen u voorzien van een offerte op maat.