Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Over ons

De website dedrankengroothandel.nl is ontstaan vanuit de behoefte om horecaondernemers, sport- en bedrijfskantines en organisatoren van evenementen drank te kunnen leveren tegen eerlijke prijzen.

Drijvende kracht hierachter is John van Pas, die met zijn partyservice en drankenlevering aan zakelijke klanten en particulieren al twintig jaar lang precies weet wat er speelt in de horecawereld. De hoge kosten van drank waren al langere tijd een doorn in het oog en het werd dan ook hoog tijd om het roer definitief om te gooien… Het idee voor de website dedrankengroothandel.nl was geboren!

Op de website dedrankengroothandel.nl kunnen horecabedrijven, kantines, cateraars en evenementenorganisatoren drank bestellen tegen netto prijzen. Dit maakt een enorm verschil in het inkoopbudget, tot wel duizenden euro’s per jaar. Ervaar het zelf en maak vandaag nog kennis met het unieke concept van dedrankengroothandel.nl.