Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Vat bier


Goed nieuws voor iedere horecaondernemer, (sport)kantine-uitbater of evenementenorganisator: voortaan bestelt u een vat bier en andere dranken online. Dat is niet alleen makkelijk en snel, maar ook nog eens heel voordelig. Bij ons betaalt u namelijk geen brutoprijs, maar de nettoprijs voor uw dranken! Dit is mogelijk dankzij onze cash en carry prijzen: u bestelt het vat bier (of andere drank), haalt de bestelling op en betaalt. Op die manier bespaart u wel duizenden euro’s per jaar.

 

Er komt steeds meer vraag naar tapbier. Bier dat vers getapt wordt is frisser van smaak en daardoor perfect om te serveren op feesten en evenementen, maar zeker ook in de sportkantine. Wie heeft er nou geen zin in een lekker biertje na de wedstrijd of training? Bestel bij ons uw vat bier en wij zorgen ervoor dat deze snel voor u klaargezet wordt. Mocht het bovendien een keer niet uitkomen om zelf uw bestelling op te halen, dan is het ook mogelijk dat wij deze tegen een meerprijs bij u te bezorgen. Uiteraard kunnen wij lege fusten, kratten en flessen ook weer bij u ophalen, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

 

Doordat u bij ons de keuze heeft uit een groot aantal biermerken, kunt u bij het bestellen van een vat bier ook kiezen uit verschillende inhoudsmaten. Hierdoor is het mogelijk om vrij precies de hoeveelheid bier in te kopen die u verwacht nodig te hebben. Dit maakt De Drankengroothandel ook voor particulieren de perfecte plek om een vat bier voor thuisgebruik te bestellen. De thuistap wordt immers steeds populairder. Wilt u als particulier hier mee over weten of heeft u advies nodig? Dan geven wij dat uiteraard graag!

 

Bij De Drankengroothandel werken wij niet met abonnementen of aankoopverplichtingen. U bent dus helemaal vrij om zelf te beslissen wat u bestelt, hoeveel u bestelt en wanneer u bestelt. Dit kan de ene keer één vat bier zijn en de andere keer een half dozijn. U weet zelf immers het beste wat u nodig heeft. Plaats vandaag nog uw eerste bestelling via ons online bestelformulier.

 

Bent u benieuwd naar onze service en wilt u uw dranken bij ons bestellen? Of zijn er nog andere vragen die wij voor u kunnen beantwoorden? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag verder.