Onze webshop is in onderhoud en we accepteren momenteel geen online bestellingen. Bel ons op 06 26764026 indien u wilt bestellen.

×

Registreren

Profiel informatie

Inlog gegevens

Inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!


Wijnhandel


Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare wijnhandel waar u online uw bestelling kunt plaatsen? Dan bent u bij De Drankengroothandel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen de specialist op het gebied van wijn, bier en andere (alcoholische) dranken, maar ook nog eens de voordeligste. Zo kunnen ondernemers die bij onze wijnhandel hun drank bestellen wel duizenden euro’s per jaar op de inkoop hiervan besparen. Dat klinkt natuurlijk heel interessant voor iedereen die gebonden is aan een budget en wij vertellen graag hoe dit mogelijk is.

 

De Drankengroothandel werkt via een nieuw en uniek concept: cash en carry. Dit betekent dat u de bestelling voor onze wijnhandel online aan ons doorgeeft en dat wij ervoor zorgen dat de drank voor u klaargezet wordt. Wanneer de bestelling compleet is, kunt u deze op komen halen. U betaalt niet van tevoren, maar pas wanneer u uw drank meeneemt, waardoor u veel voordeliger uit bent. Het cash en carry concept stelt onze wijnhandel namelijk in staat om nettoprijzen te rekenen waar andere leveranciers de brutoprijs vragen.

 

Natuurlijk zijn niet alleen zakelijke klanten geïnteresseerd in een voordelige wijnhandel. Ook particulieren kunnen daarom bij De Drankengoothandel terecht. U hoeft bij ons geen duur abonnement af te sluiten om te mogen bestellen en wij hanteren ook geen andere aankoopverplichtingen waardoor u meer moet afnemen dan u eigenlijk nodig heeft. Doordat u de bestelling bij ons ophaalt, hoeft u ook geen hoge bezorgkosten te betalen. Wel zo makkelijk, wel zo voordelig.

 

Omdat het voor klanten soms toch lastig kan zijn om de bestelling bij onze wijnhandel op te halen, is het mogelijk om het alsnog te laten bezorgen. En heeft u nog lege flessen, kratten en/of bierfusten staan, dan kunnen wij deze desgewenst ook weer voor u meenemen. Dan is dat meteen mooi opgeruimd!

 

Wij denken graag met onze klanten mee. Onze wijnhandel biedt u niet alleen de laagste prijzen, maar ook een uitstekende service. Bij De Drankengroothandel is altijd volop keuze en als u speciale wensen heeft, maken wij graag voor u een offerte op maat. Plaats vandaag nog uw bestelling of neem contact met ons op om meer te weten te komen over het unieke concept van De Drankengroothandel.